Rus Hartland Tuinen realiseert droomtuinen

Gepubliceerd op 18 april 2023 om 21:57

BRON: Hart van Lansingerland

Bergschenhoek – Het laatste anderhalf jaar is onze woonomgeving belangrijker geworden dan ooit. Mensen verblijven steeds meer in en om het huis. Een mooie tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven, daar zorgt Rus Hartland Tuinen voor. Het hoveniersbedrijf houdt zich bezig met elk aspect van de tuin en kan ingezet worden voor zowel, het aanleggen, onderhouden en of bestraten van de tuin. Daar waar nodig is voorziet eigenaar Barry Rus Hartland de klanten van informatie. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, VVE’s en andere organisaties weten de weg naar RH Tuinen te vinden. Het klantenbestand van RH Tuinen reikt van Lansingerland en omgeving tot Utrecht aan toe.

Barry kent het hoveniersvak door en door. Hij heeft inmiddels 20 jaar ervaring. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen bedrijf RH Tuinen. Barry ging de uitdaging aan. “Ik vind het leuk om het proces helemaal zelf te doen, dus van het klantencontact, ontwerp, aanleg tot onderhoud. Het leukste is de combinatie van alle taken”, zegt Barry. “Het werk is afwisselend werk, lekker in de buitenlucht met altijd resultaat van je werk.” Inmiddels is het hovenierbedrijf gegroeid met twee werknemers. In het hoogseizoen wordt er bij RH Tuinen met 8 medewerkers gewerkt. Het hoogseizoen loopt ongeveer van maart t/m oktober. “Bij de eerste zonnestralen, staat de telefoon roodgloeiend”, zegt Barry lachend. Ook buiten het hoogseizoen gaan de werkzaamheden gewoon door. In de winter wordt er bijvoorbeeld sneeuw geschoven en zijn er bepaalde houtwerken, die door kunnen gaan, zoals vlonders.

Service
De service naar de klant toe, staat altijd op de eerste plaats. Ook buiten kantoortijden kunnen klanten, indien er sprake is van spoed, contact opnemen met RH Tuinen. Het hoveniersbedrijf hanteert in ieder geval geen 9 tot 5 mentaliteit. Soms kan het namelijk zijn dat er sprake is van een noodsituatie. Bijvoorbeeld wanneer er bliksemschade is in en rondom het huis, stormschade rondom de tuin, kapotte sloten van de schuur of tuindeur, plotselinge verzakkingen door bijvoorbeeld kapotte leidingen of buizen of vandalismeschade rondom het huis.

Tuinaanleg
Van een goed aangelegde tuin, heb je als klant nog jaren profijt, daarom is het van belang dat het goed gebeurt. Rus Hartland Tuinen verzorgt de aanleg van begin tot eind. Klanten worden bij alle stappen betrokken en kunnen ten alle tijden hun mening geven. Bij aanvang van de opdracht krijgt de klant een planning, om op de hoogte te blijven. Rus Hartland Tuinen realiseert droomtuinen. Ook als er bijzondere wensen zijn, kan dit altijd besproken worden. Ook voor zaken zoals bestrating, elektra en sproeisystemen kan Rus Hartland Tuinen worden ingezet. Dit geldt ook voor bedrijven, Rus Hartland Tuinen kan indien gewenst een compleet bedrijventerrein aanleggen.


Onderhoud

Een onderhouden tuin, is een mooie tuin! Regelmatig onderhoud is nodig om de tuin op orde te houden. Dit kan voor iedereen anders zijn. Twee belangrijke onderhoudsmomenten zijn aan het begin van de winter en aan het begin van de zomer. Rus Hartland Tuinen kan ingezet worden om de tuin winter, - en zomerklaar te maken. Afhankelijk van de tuin kan er ook gekozen worden voor seizoensonderhoud. Dit betekent dan dat Rus Hartland Tuinen elke drie maanden de tuin onderhoudt. Dit kan betekenen dat de borders worden opgeschoond, de bestrating wordt onderhouden en de hagen worden gesnoeid. Er zijn ook bijkomende werkzaamheden waar Rus Hartland Tuinen, de tuin kan onderhouden. Denk hierbij aan het ophogen en herstraten en het verhelpen van verzakkingen. Indien klanten helemaal geen omkijken meer willen hebben naar de tuin, kan er ook voor gekozen worden om de tuin wekelijks door RH Tuinen te laten onderhouden. Hierbij valt het denken aan het opschonen van de borders, onderhoud van de bestrating en het snoeien van de hagen. Het onderhoud kan ook op incidentele basis. Voor meer informatie hierover neem contact op met RH Tuinen

Advies
Voor elke budget zijn er mogelijkheden bij RH Tuinen. Door de jarenlange kennis en ervaring is RH Tuinen in staat om het beste uit de tuin te halen. Vaak zijn er meer mogelijkheden, dan dat mensen zich realiseren. RH Tuinen kan bijvoorbeeld adviseren als het gaat om onderhoud, materialen, planten en het ontwerp. De wensen van de klant staan hierbij altijd op nummer één.

Rembrandtlaan 29
2661 SJ Bergschenhoek
Tel: 010-4200060 / 0627163756

E-mail: info@rhtuinen.nl
www.rhtuinen.nl 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.