Onderhoud

Regelmatig onderhoud is nu eenmaal noodzakelijk om uw tuin op orde te houden. Maar dit kan veel verschillende zaken betekenen. Daarom is onze dienstverlening qua onderhoud af te stemmen op wat u nodig heeft.

Voorjaar- en winterbeurt

De tuin klaar maken voor de zomer of de winter is erg belangrijk. Daarom kunt u erbij ons voor kiezen om tuin gereed te maken voor deze seizoenen. U kiest hierbij zelf welke taken wij voor u aanpakken en wat u zelf blijft doen. Het zware werk verrichten wij in ieder geval voor u.

Per kwartaal

Niet alleen de voorjaar- en winterbeurt, maar iedere 3 maanden onderhoud. Dat is wat wij voor u doen met deze vorm van onderhoud. Het opschonen van uw borders, onderhoud van uw bestrating en het snoeien van de hagen vallen onder dit pakket

Wekelijks onderhoud

Met deze dienstverlening geniet u het hele jaar door van een prachtig onderhouden tuin. Taken zoals het opschonen van uw borders, het maaien en verzorgen van uw gazon horen bij dit pakket. U heeft zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin.

Op afspraak

Los van bovenstaande pakketten kunt u ons altijd contacteren voor vragen met betrekking tot onderhoud. Ook incidenteel kunnen wij uw tuin onderhouden. U geeft dan zelf aan wat wel en niet door ons wordt verzorgd. Dit is natuurlijk ideaal voor bedrijven voor wie de tuin het visitekaartje is van het bedrijf.

Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.